Дієтологи назвали найкорисніший ранковий продукт, який сприяє довголіттю

0
4
Дієтологи назвали найкорисніший ранковий продукт, який сприяє довголіттю
Усі знають, що сніданок - найважливіший прийом їжі, який заряджає організм енергією і підвищує працездатність. І багато людей вранці воліють їсти яйця, адже вони забезпечують нас білками та цінними амінокислотами.

Також експерти з'ясували, що цей продукт є чудовим засобом для довголіття.

Фахівці відзначили, що в складі яєць багато поживних речовин і вітамінів, зокрема кальцій, залізо, калій, марганець, а також антиоксиданти, які допомагають організму боротися з багатьма захворюваннями.

Яйця - ситна їжа, тому що містять багато білка і забезпечують організму більш «чисту енергію» для роботи, ніж рафіновані вуглеводи, пише ТОнеТО.

Вчені розвінчали міф про те, що вживання курячих яєць призводить до підвищення «поганого» холестерину, якщо вживати їх у розумних кількостях. При цьому, експерти відзначили, що цей продукт, навпаки, запобігає серцевим проблемам, регулюючи діяльність мозку і нервової системи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні