Особливості та переваги 12 Айфону

0
-9
Особливості та переваги 12 Айфону
Компанія Apple продовжує вражати своїми технологічними новинками. На цей раз новинкою стала модель iPhone 12. Зовсім скоро її можна буде придбати всім бажаючим.



Зміни в зовнішньому вигляді

Перше, на що звертають увагу користувачі – відсутність заокруглених граней. Дизайн нового пристрою став нагадувати четверту модель. При цьому товщина алюмінієвого корпуса помітно знизилася. Також уваги заслуговує безрамковий екран: рамка попередньої 11 моделі здається просто гігантською.

Екран став не лише безрамковим, але і більш чіткішим. Показник контрастності досягає 2 млн до 1 проти 1400:1 в попередній моделі. Це дозволяє насолоджуватися насиченим чорним кольором на дисплеї, а не темно сірим. Компанія відмовилася від LCD-дисплеїв, а почала встановлювати OLED-екрани.

Виробник стверджує, що суттєво зросла і міцність дисплею. Замість звичайного захисного скла в моделі використовується особливе покриття Ceramic Shield. Його особливість полягає в молекулах кераміки, яка надає особливу міцність. Apple заявляють, що міцність зросла в 4 рази.

Показники продуктивності

Зміни стосуються не лише зовнішності. Багато параметрів були покращені:

  • процесор;

  • пам’ять;

  • акумулятор;

  • камери.


  • Модель отримала новий ЦПУ A14 Bionic , який став ще потужнішим, а машинне навчання проходить вдвічі швидше. Наявність графічного прискорювача дозволила збільшити швидкодію на 30%, а вживання енергії на 40%.

    ОЗУ моделі – 6 Гб, а користувачі можуть вибрати моделі з внутрішньою пам’яттю від 128 Гб. Що стосується акумулятора, то виробник заявляє про 17 годин перегляду відео, 11 годин обміну файлами та 63 години прослуховування музики. Зарядний пристрій до смартфону треба купляти окремо.

    Камери стали ще якіснішими по причині покращення чутливості до світла. Показник збільшено на 27%. Таке покращення особливо видно при нічній зйомці. Не останню роль в якості фото та відео відіграє надпотужний процесор. Селфі-камера також знімає дуже якісно, та має ряд нових функцій для редагування фото.


    Теги: айфон, iphone 12, Apple
    Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
    -9

    Коментарі:


    • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
    Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

    © 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

    Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні