Луцьким муніципалам придбають парадні туфлі за кошти громади

3
-5
Луцьким муніципалам придбають парадні туфлі за кошти громади
У місті планують витратити близько 60 тисяч гривень на закупівлю взуття для працівників департаменту муніципальної варти Луцької міської ради.

Постачальника товару визначать у результаті відкритих торгів, які організовує департамент муніципальної варти Луцької міськради. Тендерні пропозиції приймають до 28 жовтня, того ж дня розпочнуть аукціон, – інформує Волинь Online.

Йдеться про придбання 35 пар туфель парадних чоловічих демісезонних. Строк поставки товару – до 31 грудня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
купіть їм ще майтки і шкарпетки
Відповісти
Я сиджу і офігіваю. Які це їм парадні туфлі?? Щоб вони тими туфлями бабусь і дідусів копали, виганяючи з місць, де хоч щось можна продати і вижити? Може давайте їм ще будемо засоби особистої гігєни купувати, годувати? Бо ж вони бідні, потребують?? Це що за...... Нас обдирають, за ніщо мають і ми це все спокійно ковтаємо!!!
Відповісти
Оо, буде"парад муніципалів"..
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні