--> Вчителі англійської мови опанують нову методику викладання: деталі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вчителі англійської мови опанують нову методику викладання: деталі

0
-5
Вчителі англійської мови опанують нову методику викладання: деталі
Міністерство освіти і науки разом з Британською Радою в Україні розпочало новий етап підготовки вчителів англійської мови у школах. Педагогів навчатимуть відповідно до концепції Нової української школи. Про це повідомив тимчасовий виконувач обов'язків міністра освіти і науки Сергій Шкарлет.

За шість місяців понад три тисячі вчителів англійської мови пройдуть навчання за оновленою моделлю. Її запропонувала Британська Рада в Україні. Навчання відбуватиметься дистанційно з використанням сучасних технологій.

"Двісті тренерів, які у 2018-2019 роках успішно провели навчання вчителів початкової школи, тепер навчатимуть вчителів 5-9 класів", – каже Сергій Шкарлет.

Він додав, що оновлена модель має теоретичне та практичне навчання. Вчителі вивчатимуть англійську мову у новому контексті базової середньої освіти.

Під час курсу вчитель має навчитись розуміти учнів, враховувати їхні потреби та навчальні уподобання класу. Також освітяни опанують методику планування уроків для досягнення задовільних результатів навчання, оцінювати учнів та ефективно управляти діяльністю на уроці.

А під час практики педагоги опанують ресурси платформи Online Teacher Community, будуть брати участь у дискусіях, форумах, семінарах-практикумах та застосують набуті знання та уміння у класі.

Семінари для вчителів розпочнуться в листопаді на платформі Online Teacher Community. Вони триватимуть до березня наступного року..Кожен вчитель має на онлайн-платформі власне портфоліо

Після успішного проходження програми професійного розвитку всі учасники отримають сертифікат Міністерства освіти і науки України та Британської Ради.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні