--> В Україні з’явився автомат, що міняє пластикові пляшки на корм для тварин. ФОТО. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

В Україні з’явився автомат, що міняє пластикові пляшки на корм для тварин. ФОТО.

0
-1
В Україні з’явився автомат, що міняє пластикові пляшки на корм для тварин. ФОТО.
У Києві встановили автомат, що міняє пластикові пляшки на корм для тварин. Бокс встановила громадська організація «Япомога», передає Хмарочос.

Як зазначається, автомат розташований біля парку імені Котляревського на столичній Лук’янівці. На сторінці організації повідомляють, що автомат приймає «будь-який пластик», не лише пляшки з-під напоїв, але й, наприклад, з-під миючих засобів.


50-грамову порцію корму автомат видає за кожну вкинуту пляшку. Крім миски, куди насипається корм, в автоматі є миска, в яку можна налити води для безпритульних тварин.



«Перший Япомогабокс – це пілотний проект. Пізніше всередину поставлять дробарку, а зверху встановлять сонячну батарею для автономної роботи», – повідомив виданню Наш Киев директор проєкту «Япомога» Руфат Раїмов.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні