--> Попелюшка стане хлопцем-афроамериканцем у новому фільмі Дісней | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Попелюшка стане хлопцем-афроамериканцем у новому фільмі Дісней

0
-5
Попелюшка стане хлопцем-афроамериканцем у новому фільмі Дісней
Головним героєм сучасної інтерпретації казки про Попелюшку стане хлопчик-афроамериканець, який створює кросівки і працює в магазині взуття, який належав його покійної матері.

Про це повідомляє Deadline.

Дія мюзиклу розгортається в Нью-Йорку, а головну роль зіграє зірка "Воно" Чоузен Джейкобс.

Стрічка отримала назву Sneakerella, що можна перевести як "Кроссолюшка". Пояснюється ця назва просто: Попелюшка працює в сімейному нью-йоркському взуттєвому магазині в Квінсі, який дістався йому від покійної мами.

При цьому душа хлопця лежить до дизайну кросівок. Але талант бідолаха змушений приховувати, боячись насмішок вітчима і двох зведених братів, які сплять і бачать, як би отруїти Попелюшку життя.

Як уточнює видання, в фіналі хлопець зустріне дівчину Кіру Кінг (Олександра Андервуд), дочку відомого баскетболіста і спортивного магната (його зіграє чотириразовий чемпіон NBA Джон Саллі), і життя налагодиться. Звичайно, Фея Хресна стане Фєєм Хрещеним.

Прем'єра фільму відбудеться в стрімінг-сервісі Disney + в 2021 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні