--> На виборчій дільниці бюлетені зберігали в каструлях | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На виборчій дільниці бюлетені зберігали в каструлях

0
-2
На виборчій дільниці бюлетені зберігали в каструлях
На виборчій дільниці, що на проспекті Драгоманова, 50 у Дніпрі, бюлетені замість сейфу поклали у каструлі. Зробили так, бо сейф занадто малий для такої кількості, розповіла голова дільничної виборчої комісії Людмила Волнянська. Про це інформує Суспільне.

Вона каже, на дільниці зареєстровані 1285 виборців, це близько 5 тисяч бюлетенів.

За її словами, діяла відповідно до інструкції.

Наступного дня, після того, як бюлетені привезли на дільницю та опечатали, їх перерахували, кількість зійшлася.

«Дзвонила всюди, приїжджали представники, мовчки розійшлися і все. А що нам лишалося робити? Довелося, я знаю, що згідно з положеннями, повинні бути упаковані у ємність, як не згоряє, що ми і зробили. Закрили у незгораєму ємність, опечатали і здали під охорону поліції. Правильно зробили? Правильно. У кімнаті сейф, 2 ємності і 2 поліцейських добу чергували», – розказала голова ДВК №12129.

У коментарі Суспільному заступник начальника Нацполіції в області Володимир Богоніс сказав, що це "не було під час виборчого процесу".

"Була думка саме так зберігати, питали чи можна так зберігати. І відповіли, що так не можна, але це було на етапі завезення бюлетенів. І ми не погодили, але хтось фото скинув", – сказав представник поліції.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні