--> Хитрі кандидати організували власну фейкову виборчу дільницю | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хитрі кандидати організували власну фейкову виборчу дільницю

5
0
Хитрі кандидати організували власну фейкову виборчу дільницю
Про це повідомила голова правління громадянської мережі ОПОРА Ольга Айвазовська на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.Суми.

За її словами, дільниця діє за ідентичним номером, як і дійсна ДВК – 590211. Бюлетені надрукували самостійно.

"Виборці йдуть на ту дільницю і голосують. Поліція перебуває під дільницею та опитує людей на виході, отримали вже дозвіл прокуратури на вхід в будівлю приватної форми власності для здійснення слідчих дій. Біля фейкової дільниці грає музика і людей запрошують на голосування, вони йдуть на самопроголошену дільницю замість справжньої, а на справжній дуже низька явка, адже вона в глибині села знаходиться і біля неї нічого не відбувається, люди не знають, що туди насправді потрібно йти", – розповіла Айвазовська.

За оцінками юристів ОПОРИ, порушення законодавства відповідно до статей ККУ:

Стаття 110. Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України

1. Умисні дії, вчинені з метою зміни меж території або державного кордону України на порушення порядку, встановленого Конституцією України, а також публічні заклики чи розповсюдження матеріалів із закликами до вчинення таких дій, - караються позбавленням волі на строк від трьох до п'яти років з конфіскацією майна або без такої.

2. Ті самі дії, якщо вони вчинені особою, яка є представником влади, або повторно, або за попередньою змовою групою осіб, або поєднані з розпалюванням національної чи релігійної ворожнечі, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.

3. Дії, передбачені частинами першою або другою цієї статті, які призвели до загибелі людей або інших тяжких наслідків, - караються позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним позбавленням волі з конфіскацією майна або без такої.

Стаття 353. Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи - членами комісій

1. Самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи, поєднане із вчиненням будь-яких суспільно небезпечних діянь, - карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

2. Те саме діяння, пов'язане з використанням форменого одягу чи службового посвідчення працівника правоохоронного органу, - карається обмеженням волі на строк до чотирьох років або позбавленням волі на строк до трьох років.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Многие из нас перестали смотреть телевизор , так как интернет источники дают намного больше правдивой информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть СМИ подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники СМИ чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая касается каждого из нас : https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/zarplata-derzhsluzhbovciv-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/obyavlen-v-ukraine-godom-matematicheskogo-obrazovaniya.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/tarifu/novi-shtrafi-za-porushennya-pdr.html
https://sylnaukraina.com.ua/finansy/zarplata/yaka-bude-zarplata-dsns-v-ukra%D1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/svitovi-yuvilejni-dati.html
Відповісти
Занимаюсь лечением уже более 10 лет.
И вот недавно прочитал информацию что продукты пчелы очень полезны и отлично укрепляют иммунитет.
Перечитав много информации на сайте http://www.pchelandiya.net/, я узнал много полезного для себя.
А так же нашел массу народных рецептов на основе пчелопродуктов.
Вот кстати несколько хороших статей: http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/715-lechenie-mozolej-propolisom.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/393-lechenie-propolisom-pri-ponose.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-voskovoj-molju/917-poluchenie-xranenie-sbor-i-prigotovlenie-lichinok.html
http://www.pchelandiya.net/lechenie-produktami-pchelovodstva/lechenie-propolisom/744-propolis-i-bronxialnaya-astma-po-siniakovu.html
http://www.pchelandiya.net/pilca/1202-pchelinaya-pylca-pri-diabete-kak-prinimat.html

Думаю Вам будет полезно...
Відповісти
Друзья, я последние несколько лет от слова совсем не смотрю ТВ!!! И считаю его Злом, так как вся информация преподносится так как нужно правительству. А мы это кушаем.
В последнее время все больше смотрю Ютуб и выискиваю там информацию по крупицам. А так же ищу независимые СМИ сайты, которые подают информацию более независимо, такие как Радио свобода или myukraina.com.ua.
Выбирайте и читайте информацию, отбрасывайте ненужные, перебирайте источники и только тогда Вы сможете найти полезную новость.
Кстати недавно прочитал очень интересную новость, которая касается каждого из нас:
https://myukraina.com.ua/kalendar/posevnoj-kalendar-na-maj-2017-goda-v-ukraine.html
Відповісти
Как и многие наши соотечественники искал как отправиться в Польшу и заработать денег.
Перечитал массу сайтов, пересмотрел много фильмов на Youtube, но больше всего мне понравился сайт https://hochuvpolshu.com/.
На нем я нашел несколько вакансий для работы, вычитал отзывы и опыт тех мужчин и женщин,
которые делятся своим опытом пребывания в Польше. Так же узнал как подготовить документы.
И всегда это на одной сайте.
Вот одна из свежих и интересных статей: https://hochuvpolshu.com/novosti/kto-dejstvuyushhij-prezident-polshi-v-2017-godu.html
Відповісти
Вы реально представляете что творится в Украине?!
Мне кажется нам подставляют какие то левые новости и мы часто не получаем новости из первоисточника.
Перебрав много источников наткнулся на сайт https://ukrjizn.com/, где чувствуется что журналисты предоставляют хоть какую то реальность в которой находимся.
Очень важно в современном мире отбирать качественные СМИ.
Вот еще одна топовая статья, которая меня зацепила: https://ukrjizn.com/materialna-dopomoga-materyam-odinachkam-v-ukra%d1%97ni/

Надеюсь Вам поможет.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні