--> Через те, що розбудив: чоловік зарізав власного брата | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Через те, що розбудив: чоловік зарізав власного брата

0
7
Через те, що розбудив: чоловік зарізав власного брата
Сп'янілий фігурант справи за докори наніс брату смертельне ножове поранення в Ізмаїлі у травні цього року. Про це повідомляють Надзвичайні Новини з посиланням на ГУНП в Одеській області.

За версією слідства, 35-річний чоловік випив й зачинився у квартирі, в якій проживав разом з потерпілим братом та його родиною, і заснув. Поки він спав, родичі кілька годин сиділи на лавці під будинком. Коли нарешті чоловік відчинив двері, то почув від молодшого на три роки брата докори й у відповідь на зауваження, схопивши ножа, вдарив ним родича у живіт.

Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер у лікарні. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого, обвинуваченого засудили до восьми років ув’язнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні