--> Показала все, що має під спідницею: під час голосування на Зеленського напала агресивна активістка Femen. ФОТО. ВІДЕО 18+. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Показала все, що має під спідницею: під час голосування на Зеленського напала агресивна активістка Femen. ФОТО. ВІДЕО 18+.

4
14
Показала все, що має під спідницею: під час голосування на Зеленського напала агресивна активістка Femen. ФОТО. ВІДЕО 18+.
У неділю, 25 жовтня, в Україні відбуваються місцеві вибори. Президент України Володимир Зеленський зі своєю дружиною Оленою прибув на одну з виборчих дільниць Києва для голосування. Там стався несподіваний інцидент з дівчиною. Про це повідомляють Надзвичайні Новини з посиланням на Telegram-канал "Політика Країни".

Коли Зеленський з дружиною йшли до дільниці, з натовпу вискочила дівчина з Femen. На ній була спідниця червоного кольору, яку вона підняла. На зворотному боці був напис "Zexist". Дівчина була без нижньої білизни.



Все тривало кілька секунд, потім дівчину скрутила охорона президента.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Вона показала до чого їй оті вибори. Продемонструвала таким чином свою громадянську позицію
Відповісти
ой вей !!!! вовочке мамі запрєтіла на такоє смотреть. он же так куріть начньот
Відповісти
От занедбане. Хоч би поголила то сміховисько
Відповісти
ГАНЬБА україні ЗА ТРИКРАТНО ПОГРАБОВАНІ ПЕНСІЇ В ПЕНСІОНЕРІВ!!! ЗЕ-бандитів НА НАРИ!!! ХАЙ ЗНИКНЕ ТАКА бандитська україна, ЯК РОСА НА СОНЦІ, ЗА ТРИКРАТНЕ ПОГРАБУВАННЯ НАШИХ МІЗЕРНИХ ПЕНСІЙ!!!!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні