--> Луцький меморіал молодь використовує для власних розваг. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький меморіал молодь використовує для власних розваг. ФОТО

10
-6
Луцький меморіал молодь використовує для власних розваг. ФОТО
Лучанка скаржиться, що Меморіал Вічної Слави у місті молодь використовує у якості спортмайданчика, а влада міста не звертає на це уваги. Про це інформує Волинь.інфа.

Про це написала Марина Мисюк у соцмережі facebook.

Подаємо допис без змін.

«28 жовтня – 76-а річниця вигнання нацистських окупантів з України. В цей день вшановують українців, які віддали життя, виганяючи нацистських окупантів, будучи в лавах Червоної армії або Української повстанської армії.



Цитую матеріал з української (!!!) Вікіпедії: “Меморіал Вічної Слави – меморіальний комплекс у Луцьку, що увічнює пам’ять волинян, загиблих у ході захисту території України. Заснований у 1976 році як меморіал, присвячений визволенню Волині від німецько-фашистських загарбників.

З часом на ньому встановлено пам’ятники ліквідаторам аварії на ЧАЕС, жертвам нацизму, комунізму та депортацій, особам, загиблим під час Революції гідності, АТО й ООС та інші монументи, пам’ятні знаки та плити. Комплекс має статус пам’ятки історії та культури національного значення”.



Останнім часом частенько прохожу Меморіалом Вічної Слави у другій половині дня і бачу одну й ту саму картину, яка особисто мене просто обурює. Центральний монумент – обеліск з бронзовою скульптурою Матері-Батьківщини, перед яким розташовано вічний вогонь. І цей “майданчик” перетворився просто на банальний спортивний.

Колись бачила картину: юні спортсмени відпочивають, лежачи самісінько біля “Вічного вогню”. Розкидані речі, сміття. Вони стрибають по тих плитах на велосипедах і роликових дошках. І чому вони потім руйнуються, ці плити, здогадатися важко, напевно…



Мене цікавить: чи існує якійсь контроль з боку влади на Меморіалі Слави? Чи звичайні громадяни повинні робити цим підліткам зауваження і вислуховувати матюки у відповідь? Може, нарешті, потрібно батьків штрафувати за це знущання з пам’яті про загиблих, з почуттів волинян, для котрих це місце – МЕМОРІАЛ!

Це фото зробила вчора. Чіткість погана, бо були вже сутінки», – написала лучанка.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
а що їм там стояти і плакати?.... люди загинули,щоб діти раділи та бігали, раділи життю.
Відповісти
на могилі - хай бігають
Відповісти
То може нехай поскачуть на могтлі ваших батьків? Ви не проти?
Відповісти
То може нехай поскачуть на могилі Ваших батьків? Ви не проти?
Відповісти
Можливо там поховані ті що скакали на могилах дідів та прадідів цих дітей.Що вивозили їхніх предків на Сибір і воювали з УПА...Пабєдітєлі Асвєнцима на Соловками.
Відповісти
потрібно розігнати
Відповісти
А вас не дратують машини запарковані на тротуарі на вході до меморіалу і на це теж не реагує а-ні поліція, а-ні "муніципали"..?
Відповісти
Дітям потрібне місце для зустрічей та занять спортом. Як альтернативу Меморіалу пропоную місце біля стадіону. Перш ніж штрафувати, треба створити умови!
Відповісти
не бігають і не їдять, на фото - чітко видно чим займаються...але, які батьки - такі і діти.
Відповісти
Пора ці всі пам'ятники асвабадітєлєй і борців нквдешних з українськими партизанами ,коториє пабєділі Асвєнцім та привели Соловки ,голодомори та Гулаг передати брацькому рускаму народу неагресору на чолі з ботоксним підофілом.Ящо діти бавляться ,займаються спортом,можливо перед тими хто стріляв їхнів дідів в потилицю та вивозив на Сибір як куркулів...Підняли вселенський вой совкодрочери...такі і пуйла з хлібом та сіллю чекають...


Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні