--> Польща: почалися нові протести проти заборони абортів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Польща: почалися нові протести проти заборони абортів

0
-1
Польща: почалися нові протести проти заборони абортів
У Польщі триває другий день протестів через рішення Конституційного трибуналу про майже повну заборону абортів.

Демонстрації проходять у Вроцлаві, Познані та Кракові, протести також заплановані в інших містах, повідомляє TVN24.

У Вроцлаві акція почалася біля головного залізничного вокзалу, потім учасники рухались в напрямку центру міста. Зустріч була зареєстрована на 25 осіб, але прийшло набагато більше людей.

Як зазначається, серед гасел на банерах були "Похорон жіночих прав" та "Jeszcze Polka nie zginęła", змінений рядок з національного гімну.

"Під час демонстрації у Вроцлаві поліція нагадувала учасникам про стан епідемії та пов'язане з цим зобов'язання тримати дистанцію та закривати рот та ніс. Поліція зупинила демонстрацію на мосту, і демонстранти були змушені шукати інший прохід. Протестуючі попросили поліцію не застосовувати насильства", - йдеться в повдомленні.

Відзначається, що акції протесту проводяться також у Лодзі, Познані, Зеленій Гурі та Кракові. Зокрема, у Познані протест пройшов у формі прогулянки кількох тисяч людей перед штаб-квартирою правлячою партії "Право і справедливість".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні