МОЗ не погодило розміщення «коронавірусного» шпиталю у Луцькому пологовому

6
4
МОЗ не погодило розміщення «коронавірусного» шпиталю у Луцькому пологовому
Т.в.о. начальника управління охорони здоров’я Людмила Тимощук повідомила, що Міністерство охорони здоров’я України поки не погодило розміщення інфекційного відділення у Луцькому пологовому будинку.

Про це йшлося у п’ятницю, 23 жовтня, під час брифінгу в ОДА, пише Вісник.

Сесії передував протест колективу медичного закладу. Завідувач відділенням дитячої реанімації Віталій Богданович розповів, що лікарі та працівники медзакладу категорично проти того, аби у Луцькому клінічному пологовому будинку облаштовували корпус для прийому хворих.

Згодом стало відомо, що у «коронавірусному» шпиталі за контрактом будуть працювати медики зі всіх закладів, що є на території міста. Виконуватиме обов’язки керівника головний лікар Луцької міської клінічної лікарні Лариса Духневич, яка й набиратиме персонал.

«Нині рішення МОЗ, що цей шпиталь буде функціонувати, поки немає, на часі. Там проводять роботи, набір медичного персоналу. Але рішення Міністерства охорони здоров’я по цьому шпиталю ще немає», - сказала Людмила Тимощук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні лучани, прцівники луцького звіринця і інші, не байдужі до рідної природи! Сьогодні забіг на кілька хвилин у наш улюблений парк і на даху будиночка, який реконструюють під молодіжний центр (поблизу іподрому), стоїть лелека, який з невідомих причин не відлетів у вирій. Можливо, поранений? Судячи з посліду, у нього там постійне місце життя. Настануть морози і птаха, яка носить нам малят (іншого способу їх появи на світ природа ще не придумала), загине. Пані Денисенко, як відловити лелеку з тим, щоб він перезимував у вас? Можливо, виходиться? Будьте такі добрі? Вас чекає вагома нагорода: висока оцінка лучан за гуманний поступок.
Відповісти
І що далі,палички і підлабузники,пора відповідати за скоєне!!!
Відповісти
"Рішення про те, який медичний заклад буде перепрофільований під надання допомоги хворим на COVID-19, буде приймати місцева влада. Про такий алгоритм розповів головний санітарний лікар країни Віктор Ляшко, повідомляють на сайті Міністерства охорони здоров'я. Регіони повинні визначити багатопрофільні лікарні та пологові будинки, які будуть надавати допомогу хворим з коронавірусноюінфекцією", - пише жовта, але всезнаюча і всевидяча газетка "Українська правда". Так кому ж вірити?
Відповісти
То виходить, шо Ляшко і Степанов, як лебідь раком щуку
Відповісти
Хто кого раком чи боком, не знаю, але між цими ланками немає погодження. Як ніби вони існують на різних континентах.
Відповісти
А що конкретно МОЗ пропонує? Де відкривати ці мобільні госпіталі? Чи просто звертатись по телефону до «міфічного сімейного лікаря», який назначить по телефону лікування? Без рецепту, і, відповідно, без персональної відповідальності? P.S. Абсолютно не хочу образити нікого із сімейних лікарів. Ви поставлені в такі умови.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні