На Волині спалахи COVID-19 у навчальних закладах

0
-3
На Волині спалахи COVID-19 у навчальних закладах
У Волинській області реєструють нові спалахи коронавірусної інфекції, зокрема в навчальних закладах.

Про це йшлося 23 жовтня у Волинській облдержадміністрації під час брифінгу щодо ситуації в області з протидією поширенню коронавірусної інфекції, пишуть Волинські новини.

Заступниця директора Волинського обласного лабораторного центру МОЗ України Надія Костирка повідомила, що в області продовжують реєструвати спалахи, зокрема в навчальних закладах.

Так, у любешівському ліцеї захворіла 31 особа, у тому числі 17 учнів, у Любешівському технічному коледжі ЛНТУ захворіли 14 працівників, у Володимир-Волинському центрі освіти – 30 працівників.

«Враховуючи епідпрогнози, запровадження подовжених канікул є доцільним і виправданим, оскільки дасть можливість перервати ланцюжок інфікувань», – сказала Надія Костирка.

Спалахи також тривають на території червоної зони: на швейній фабриці Володимира-Волинського, де захворіли 10 працівників, на Володимир-Волинській птахофабриці, де хворіють 9 осіб, у територіальному центрі соціального обслуговування села Тростянець Ківерцівського району, де захворіли 11 осіб.

«Значні спалахи хвороби зареєстровано в селищі Цумань Ківерцівського району, де відбувалися поширення в організовані колективи, лікарню, садочок, школу і інші підприємства», – зазначила Надія Костирка.

Вона наголосила, що ситуація ускладняється сезоном поширення ГРВІ та грипу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні