У Польщі обмежили право жінок на аборти

1
0
У Польщі обмежили право жінок на аборти
Конституційний трибунал Польщі постановив, що аборт є неконституційним і дозволив їх робити лише у деяких випадках, зокрема, у разі зґвалтування.

Про це повідомляє Reuters.

"У четвер Конституційний трибунал Польщі постановив, що аборти через дефекти плода є неконституційними, забороняючи одну з небагатьох законних підстав для переривання вагітності в переважно католицькій країні", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, після набрання чинності постановою про переривання вагітності в Польщі будуть дозволені аборти лише у випадку зґвалтування, інцесту або загрози здоров'ю та життю матері.

За даними ВВС, активісти і правозахисники, які протестували проти посилення законодавства, заявляють, що наслідком такого рішення конституційного суду стане подальше наростання в Польщі "абортного підпілля". Водночас, тисячі польських жінок можуть стати жертвами нелегальних абортів.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
What kind of movies do You prefer?
I've been trying to find the top description of the best movies in different categories lately.
I think it's the best site https://whenismovie.com/. Аnd thanks to such collections, i choose only the best films.
Here is one of the collections that will leave any of you indifferent: https://whenismovie.com/genre/list-of-best-hollywood-teen-movies-in-2020.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні