--> Покровський зустрівся з працівниками West Auto Hub у Луцьку (фото) | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Покровський зустрівся з працівниками West Auto Hub у Луцьку (фото)

2
4
Покровський зустрівся з працівниками West Auto Hub у Луцьку (фото)
Місцевий бізнес заслуговує постійної та комплексної підтримки влади не тільки на папері.

Повідомляє Конкурент.

Такого висновку дійшли на зустрічі представників Громадянського Руху "СВІДОМІ" із працівниками "West Auto Hub", яка відбулася у четвер, 22 жовтня.

Спершу для лідера руху Андрія Покровського та представниці руху Алли Надточій провели екскурсію підприємством. Розповіли, чим займається "West Auto Hub" та в чому їх переваги і унікальність на локальному та всеукраїнському рівні.

Далі "СВІДОМІ" зустрілися із працівниками компанії. Говорили про те, що турбує громаду наразі, які виклики передбачає адміністративна реформа, та як Луцьку стати містом, з якого не хочеться виїжджати.

"Для нас важливо давати вам можливість розвиватися надалі. Зараз люди готові до змін. Вони хочуть їх бачити. У мене є донька, студентка університету. І багато її однолітків зараз шукають можливості втекти за кордон. Бо вони вже не такі, як ми. Ми потерпимо, а вони вже категоричні, і шукають, де їм краще. Я мрію змінити місто для того, щоб моя донька не тікала з нього. Щоб вона, як і я, залишилася тут жити", – сказала Алла Надточій.



Одним із особливо важливих пунктів програми "СВІДОМИХ" є підтримка бізнесу. Для цього команда пропонує створити у Луцькій міській раді Департамент з підтримки бізнесу і залучення інвестицій, який би співпрацював безпосередньо із бізнесом. Адже саме від таких рішень залежить економічна спроможність майбутньої утвореної громади.

"Саме зараз у вас є можливість покращити майбутнє. Не зволікайте. Не звертайте увагу на те, що ви вже "втомилися слухати чергові обіцянки". Думайте про те, що кожен із вас хоче лишитися жити в своїй країні, у своєму місті. І зараз від вашого вибору залежить майбутнє громади. Приходьте до нас із пропозиціями, порадами, навіть із проблемами. Ми разом попрацюємо над тим, аби їх вирішити, і зробити наше життя кращим. Повірте, тільки ті, хто тут живуть, справді цікавляться і вболівають за це місто", – зауважив Андрій Покровський.





"СВІДОМІ" закликали працівників "West Auto Hub" прийти та проголосувати на місцевих виборах, які відбудуться 25 жовтня. Вони запросили однодумців долучитися до команди і спільно впроваджувати важливі для кожного зміни.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Покровський це хто?
Відповісти
Це той хто лобіює інтереси "великого бізнесу"
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні