Жінка розлучилася з чоловіком на 2,5 місяці, щоб схуднути

0
1
Жінка розлучилася з чоловіком на 2,5 місяці, щоб схуднути
Жінка розлучилася з чоловіком на 2,5 місяці, щоб схуднути. Про це інформує Одна хвилина.

Щоб схуднути і змінити харчові звички, жінка вирішила тимчасово розлучитися з коханим. В результаті пара не тільки позбулася від зайвих кілограмів, але і поборола страх і здійснила мрії.

Жінка страждала від зайвої ваги, який вона набрала завдяки своєму чоловікові. Цю історію розповіла сама Селена кореспонденту ВВС Клер Бейтс.

Ми познайомилися три роки тому. Насправді, ще тоді я не могла похвалитися стрункою фігурою. А коли почала жити разом з Пітом, то набрала ще 32 кг.

З тих пір я уникала великих дзеркал. Не могла дивитися на себе в повний зріст. Величезний огидний живіт я ховала під просторими туніками, які купувала в магазинах «для пишних жінок». Як ви зрозуміли, нелегко було знайти модний одяг розміром 3XL.

Незважаючи на це, я завжди була радісною і позитивною. Я робила вигляд, що все добре. Ніхто навіть не здогадувався, як я насправді себе відчувала. Навіть сам Піт не усвідомлював величину моєї душевного болю. Власне, через чоловіка я важила 140 кілограмів. По крайній мірі, так мені здавалося.

Майже завжди готував він. Щоб показати, як він мене любить, Піт накладав величезні порції. Коли я просила купити одну шоколадку, він приносив п'ять.



У кожного з нас є по одній дитині від попередніх стосунків. Тому у вихідні разом з малюками ми часто ласували в кафе. А потім закінчували прогулянку ще порцією смачного морозива. Крім цього, ми з Пітом два рази в тиждень замовляли піцу або готову китайську їжу. Погані звички тільки набирали обертів.



Через 1 рік наших відносин у нас народився син Кемерон. Після вагітності я не змогла схуднути, навіть не вдалося повернути початкову вагу. Саме тому я взяла участь в програмі «Схудни заради любові» каналу BBC One.

У період зйомок ми з Пітом вирішили роз'їхатися, щоб навчитися правильно харчуватися, займатися спортом і не спокушати один одного старими звичками. Він поїхав жити до сестри в Віррал, а я з дітьми залишилася вдома в в Уоррінгтон. Це було непросто, адже ми ніколи навіть на одну ніч не розставалися. Однак, я розуміла, що без цього у нас нічого не вийде.

Разом з тим я вчилася на акушерку і знала, що не зможу повноцінно допомагати майбутнім мамам, якщо не змінюся. Як би я з вагою в 140 кг переконувала б жінок, що зайва вага - це дуже небезпечно для вагітних? Відповідь була очевидна.

Я познайомилася з клінічним психологом Тетяною Байрон, яка перевернула моє життя. Вона допомогла мені пізнати себе. Зізнаюся, я не дуже емоційна, але після розмов з Танею я плакала.

«Не можна чекати, поки станеться щось таке, що зробить тебе щасливою. Якщо ти думаєш, що для щастя треба схуднути на Х кілограмів, щастя ніколи не настане », -пояснює психолог.

В рамках проекту ми розвивали впевненість в собі. Мені подзвонив продюсер і сказав, що завтра мене чекає завдання з психологом. Попросили одягнути будь-який одяг і додали: «Таня просила передати, що варто поголити ноги». Тоді я не сильно переживала, подумала, можливо, на педикюр підемо.

В той день я тремтіла. Я дуже некомфортно себе відчувала, коли мене попросили стати натурницею для художника. Біле простирадло прикривала моє тіло від пахв до колін. Я розуміла, що художник бачить тільки обличчя, шию, плечі, руки і ноги. Але від цього панікувала ще більше. Я думала, що він перенесе на полотно кожен мій недолік, мою неідеальну горбисту шкіру. Я була переконана, що все помічають саме це і ніхто не звертає уваги на мій внутрішній світ.



Коли я побачила себе на малюнку, я приємно здивувалася і з задоволенням продовжила заняття. Художник намалював мене не такий великий, як я себе уявляла. До кінця сеансу я навіть відкрила ноги, майже повністю. Це було дивно, я відчула впевненість.

Далі Таня повела мене в весільний салон. Вона допомогла подолати страх і розгледіти в собі гарну наречену. Адже я відмовлялася виходити заміж через те, що соромилася навіть просто приміряти білосніжне плаття.

Впевненість в собі допомогла мені дотримуватися режиму харчування і займатися регулярно спортом. До речі, моя подруга Тріша тепер зі мною ходить в тренажерний зал або ми просто займалися в домашніх умовах. Я їла здорову їжу і більше не переживала, чи сподобаюсь Піту. Раніше, коли мені вдавалося хоч трохи схуднути, ми святкували цю маленьку перемогу їжею. Після такої «винагороди» весь мій успіх прирівнювався до 0.

Чоловік розповів, що ще з дитинства не любив овочі. На їх місці в холодильнику завжди лежав шоколад.

Моя сім'я завжди харчувалася неправильно. Щоб зробити один одному приємне, ми дарували солодощі. Тільки тепер я зрозумів як шкодив Селені. Тоді я не розумів, яка вона нещасна, а зараз через це злюся на себе.

Згідно дієти я мусив їсти щодня сирі овочі протягом двох тижнів. Спочатку було страшно. А зараз, чим більше я їх їм, тим більше вони подобаються моєму шлунку.

Також я зрозумів, що не хочу, щоб у моїх дітей був хворий батько. Мій - завжди мав зайву вагу і зараз у нього величезні проблеми зі здоров'ям. Діти - найкраща мотивація.

Селена: нарешті пройшло 2,5 місяця і Піт повернувся додому. Розлука пішла на користь обом.

Мене переповнювали емоції, коли я вперше його побачила. Виявилося він приготував мені сюрприз. За цей час мій чоловік схуд на шістнадцять кілограмів і наростив велику м'язову масу, також позбувся страху перед овочами.



Останнє зважування на програмі показало, що я схудла на 19 кг. Відтепер наша сім'я правильно харчується. Тепер під час кожного прийому їжі на наших тарілках можна побачити овочі, білки і вуглеводи. Смачненьке теж дозволяю собі, але невеликий шматочок, а не ціла шоколадка.

Я продовжую займатися спортом, записалася в басейн. Зараз ваги показують 112 кг. Останнім часом на тренажерний зал не завжди вистачає часу, оскільки готуюся до іспитів по акушерству. Але дієта допомагає більше не набирати зайву вагу.

Днями я пішла купити одяг. Тепер я з задоволенням відвідую звичайні магазини. Мій 3XL зменшився до XL. Нарешті моя мрія здійснилася і тепер я можу одягати те, що подобається, а не ховати своє тіло під балахонами. Мені приємно дивитися на себе в дзеркало. Мене навіть не бентежать розтяжки на шкірі. Вони лише нагадують, що я мама двох дітей.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні