Ціни на квартири в Україні можуть зрости в 1,5 раза: експерт назвав причину

0
-3
Ціни на квартири в Україні можуть зрости в 1,5 раза: експерт назвав причину
Почесний президент і співвласник девелоперської компанії KAN Development (Київ) Ігор Ніконов заявляє, що в разі введення податку на прибуток у фондах спільного інвестування будівництва ціни на квартири зростуть у 1,5 рази.

Про це він повідомив у інтерв'ю на YouTube-каналі "У гостях у Гордона", передають Українські Новини.

Ніконов зазначив, що зараз у фондах спільного інвестування діє принцип, схожий на податок на виведений капітал: якщо кошти не виводяться з фонду, податок на прибуток при продажу квартир не сплачується.

При цьому в податковому комітеті Верховної Ради є ініціатива щодо скасування можливості не платити податок на прибуток з фондів спільного інвестування.

"Якщо вони зроблять те, що хочуть зробити, то квартири подорожчають рівно в 1,5 рази. Як мінімум", — сказав Ніконов.

З його слів, у нинішніх умовах в країні подібні механізми не можна чіпати ні в якому разі, оскільки це негативно позначиться на розвитку бізнесу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні