В Україні намагались продати листи сина Байдена за $5 млн

0
-2
В Україні намагались продати листи сина Байдена за $5 млн
Фотографії та електронні листи, які нібито належали Хантеру Байдену, були знайдені в Україні минулого року в той самий час, коли адвокат Дональда Трампа Рудольф Джуліані шукав там бруд на кандидата в президенти від демократів Джо Байдена. Такі листи намагались продати за $5 млн. Про це повідомляє TIME.

Минулого тижня в американських ЗМІ з'явилась інформація про фото і листи сина Байдена, які за словами адвоката Трампа, компроментують Байдена-молодшого. Джуліані заявив, що цю інформацію він отримав із зламаного ноутбука, який знайшов в штаті Делавер. Коментувати походження цих матеріалів Джуліані відмовився виданню. Байдени теж поки коментували це.

14 жовтня в ЗМІ опубліковали електронного листа, з якого випливає, що радник газовидубної компанії Burisma Holdings Вадим Пожарський мав зустріч і "провів деякий час" з Джо Байденом, який в той час займав посаду віце-президента США. Це, в свою чергу, може перекреслити слова Байдена про те, що він не втручався у бізнес сина і ніякого відношення до нього немає. Проте, справжність листа не може бути підтверджена незалежними джерелами. Кампанія Байдена заперечує, щоб така зустріч відбулася. Амос Гохштайн, який працював радником Джо Байдена з українських справ у 2015 році, заявив, що тодішній віце-президент не брав участі у зустрічі з Пожарським.

"Він ніколи не зустрічався з Байденом. Ніколи", - говорить Гохштайн.

Джерело Time розповіло про те, що Джуліані робили пропозицію в Києві в середині 2019 року. Продавці якоїсь інформації про Байдена-молодшому хотіли отримати від республіканських союзників президента Трампа $5 мільйонів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні