--> "Людина з нашого двору", - сусіди про Дмитра ГЛАЗУНОВА | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

"Людина з нашого двору", - сусіди про Дмитра ГЛАЗУНОВА

1
2
"Людина з нашого двору", - сусіди про Дмитра ГЛАЗУНОВА
Значну частину свого життя кандидат на посаду Луцького міського голови Дмитро ГЛАЗУНОВ прожив у Луцьку, по вул. Кравчука, 5.

"Людина з нашого двору", - так кажуть про нього сусіди, коли чують новини про чергові добрі справи голови благодійного фонду " Рідна Волинь" та ВОГО" Волинська обласна лікарняна каса" Дмитра ГЛАЗУНОВА.

Пенсіонерка Тетяна ЛІЩУК, вдова ветерана, інваліда Афганістану, сусідка каже:

"Дмитра знаю ще хорошою дитиною, а сьогодні - це мужній чоловік, справжній офіцер. Ми всі бачимо, як він по - синівські чуйно ставиться до своєї мами, яка має інвалідність 1 групи і яку разом із сестрою доглядає понад 20 років. А ще, після трагедії, на його плечі лягла турбота і про свою рідну сестричку і про її доньку, другокласницю Соломійку. Приїжджає часто, привозить продукти, допомагає по господарству. Так, як і повинен робити турботливий син і брат. І ми, сусіди, це бачимо. А ще виховує маленького сина. І кругом встигає. Як ставиться до близьких, значить так буде ставитися і до людей: з добром, вірою і повагою! Саме такі, як Дмитро, потрібні людям і місту".

То ж, кому довірити місто, вибір за Вами, лучани!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Будьте такі ласкаві - вкажіть, яка квартира на Кравчука, 5. Він переховується від людей. Завчасно дякую.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні