--> Хлопець втік з побачення після того, як наречена привела з собою 23 родичів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хлопець втік з побачення після того, як наречена привела з собою 23 родичів

0
-4
Хлопець втік з побачення після того, як наречена привела з собою 23 родичів
29-річний житель китайської провінції Чжецзян втік з побачення наосліп після того, як жінка, з якою він домовився про зустріч в ресторані, привела з собою групу підтримки з 23 родичів та друзів.

Як повідомляє місцеве видання News Sina, таким чином жінка хотіла дізнатися, наскільки щедрий її майбутній партнер. Утім, чоловік не сплатив навіть своє замовлення. Після того, як він побачив рахунок на майже 3 тисячі доларів, він просто пішов із закладу.

Чоловіка на ім'я Лью (Liu) вмовила сходити на побачення з цією жінкою його мама. Китаєць запропонував влаштувати зустріч у ресторані та пообіцяв заплатити за вечерю.

Наміри чоловіка були сприйняті буквально: жінка, ймовірно, вирішила організувати чужим коштом цілий банкет і привела натовп близьких, які зайняли відразу кілька столів.

Щойно всі гості замовили дорогі страви та алкоголь, Лью втік. До нього не могли додзвонитися, тому компанії довелося оплачувати вечерю самостійно. Пізніше чоловік все ж вийшов на зв'язок і пообіцяв віддати тільки частину грошей — близько 60 доларів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні