--> У аптеках розкупили всі вакцини від грипу: люди у паніці. ВІДЕО. | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У аптеках розкупили всі вакцини від грипу: люди у паніці. ВІДЕО.

2
2
У аптеках розкупили всі вакцини від грипу: люди у паніці. ВІДЕО.
Минулого епідсезону грипом захворіли понад 5 мільйонів українців. Цього року фахівці прогнозують: небезпечний вірус підхоплять вдвічі більше людей. І це тоді, коли в країні лютує коронавірус. Про це інформують Надзвичайні Новини.

Одне щеплення може допомогти вберегтися принаймні від однієї небезпечної недуги. Проте вакцину від грипу ще спробуй знайти! «Надзвичайні новини» обійшли кілька столичних аптек, і відповідь фармацевтів одна: «Немає».

Швидко розкупили перші 30 тисяч доз південнокорейської вакцини і 45 тисяч нідерландської партії. Вже майже нічого не лишилось. Чому препаратів так мало, коли вже три тижні триває епідсезон? У МОЗі обіцяють: вакцини з’являться до кінця жовтня.

В Україну планують завезти 650 тисяч доз вакцини від грипу. Фахівці кажуть, що це – мізер. Бо попит через пандемію COVID-19 росте у всьому світі.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А самі зробити оту вакцину слабо, чи розуму бракує,?
Відповісти
ви хоч маєте уявлення, як це робиться ?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні