Їжа, яку слід їсти кожен день для зменшення жиру на животі

0
2
Їжа, яку слід їсти кожен день для зменшення жиру на животі
Збільшення вісцерального жиру – це те, що загрожує багатьом людям в умовах коронавірусної пандемії, адже тепер доводиться проводити багато часу вдома і менше рухатися. про це інформує UkrHealth.

Така тенденція є особливо серйозний ризик для здоров’я, оскільки вісцеральний жир, акумульованих в зоні живота, сприяє появі небезпечних для життя станів, таких як серцево-судинні захворювання і діабет 2 типу.

Вчені констатують, що ключем до скорочення жиру на животі є контроль харчування. За їхніми словами, існує “їжа, яку слід їсти щодня для зменшення вісцерального жиру”. Цією їжею є цільне зерно. Згідно з даними дослідження, опублікованого в The American Journal of Clinical Nutrition, у людей, які вважають за краще їсти в основному цільнозернові, а не очищені зерна, спостерігаються більш низькі обсяги вісцерального жиру.

“У людей, які споживали кілька порцій цільнозернових в день, обмежуючи щоденне споживання продуктів з рафінованих зерен, стрункіший живіт. Наприклад, з’їдали три або більше порції цільного зерна в день, мали на 10 відсотків менше вісцерального жиру, що накопичується навколо органів черевної порожнини”, – повідомили наукові фахівці.

Корисні цільнозернові продукти включають:

Амарант
Камут
Ячмінь
Просо
Теф
Коричневий (бурий) рис
Лобода (кіноа)
Тритикале
Гречка
Жито
Овес.

Експерти підкреслюють, що ця їжа сприяє зменшенню жиру на животі строго при обмеженні їжі з рафінованого (позбавленого грубої оболонки) зерна – білого рису, хліба, тіста і випічки з білого борошна, манки.

Якщо людина вживає незбиране зерно і споживає до чотирьох порцій очищених, зменшити жир це не допоможе. Одна порція рафінованих продуктів – це, наприклад, шматок білого хліба або півсклянки білого рису.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні