--> Викруткою в серце: на Харківщині свекор по-звірячому вбив колишню невістку і викинув тіло в піщаний кар'єр | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Викруткою в серце: на Харківщині свекор по-звірячому вбив колишню невістку і викинув тіло в піщаний кар'єр

0
-13
Викруткою в серце: на Харківщині свекор по-звірячому вбив колишню невістку і викинув тіло в піщаний кар'єр
У Балаклеї Харківської області поліція розслідує справу жорстокої розправи над 37-річною жінкою. Про це повідомляють Факти.

Днями мати двох дітей зникла і перестала відповідати на дзвінки. Альбіну шукали десятки мешканців міста, але знайти її живою не вдалося.

Понівечене тіло жінки правоохоронці знайшли у піску в кар’єрі. Під час першочергових слідчих дій з’ясувалося, що вбивцею був колишній свекор 37-річної Альбіни.

Жінка загинула від численних ударів викруткою в груди.

– Він обманом виманив потерпілу до машини, де завдав їй серію ударів викруткою. Удари були направлені у важливий орган – серце. В результаті отриманих тілесних ушкоджень жінка одразу загинула. – речниця Балаклійського відділу поліції.

58-річний колишній свекор ретельно готувався до злочину: він позичив у знайомого авто, взяв лопату і зателефонував жінці з невідомого номера.

У тихому місці зупинився і заявив, що машина зламалася. Коли жінка почала заглядати під капот разом з ним, чоловік накинувся на неї з викруткою.

Бездиханне тіло закинув у багажник, вивіз у кар’єр і закопав. На допиті горе-свекор зізнався, що причиною став 8-річний онука: жінка відмовила свекру віддати сина на виховання.

Звіряча жорстокість “люблячого” дідуся шокувала місцевих мешканців. Люди стверджують, що Альбіна ніколи не забороняла дітям бачитися з родичами.

Зараз підозрюваного у нелюдській розправі суд відправив до СІЗО на 2 місяці. Якщо провину чоловіка таки доведуть, улюбленого внука він не зможе бачити дуже довгий час. За скоєне йому загрожує 15 років позбавлення волі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні