Відтепер свідоцтво про народження у додатку «Дія»

1
0
Відтепер свідоцтво про народження у додатку «Дія»
Батьки у додатку "Дія 2.0" зможуть сформувати цифрове свідоцтво про народження дитини.

Ним можна користуватися нарівні з паперовим, повідомив міністр цифрової трансформації Михайло Федоров, передає "Урядовий портал".

"Ми запустили цифрове свідоцтво про народження в мобільному додатку "Дія". Це - можливість для обох батьків більше не переживати за наявність паперової копії документа. Адже воно має таку ж юридичну силу, як і його паперовий аналог. Для того, щоб його отримати, потрібно просто оновити додаток "Дія", - сказав Федоров.

Цифрове свідоцтво можна використовувати для поїздок по Україні, отримання медичних, банківських, освітніх та інших послуг.

Після оновлення додатку потрібно вибрати "Додати свідоцтво про народження дитини" і ввести серію і номер документа.

У додатку доступна функція "Шерінг". Вона дає можливість ділитися цифровими копіями документів. Завдяки цьому батьки зможуть не носити з собою паперової версії свідоцтва про народження. Якщо раптом цифрове свідоцтво не прийняли, необхідно відразу звернутися в службу підтримки "Дія".

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Чому не додається свідоцтво про народження 2008 року, 2013 додалось?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні