--> Замість "лежачого поліцейського" на Дубнівській буде світлофор, – Луцькрада | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Замість "лежачого поліцейського" на Дубнівській буде світлофор, – Луцькрада

0
-4
Замість "лежачого поліцейського" на Дубнівській буде світлофор, – Луцькрада
Луцька міська рада розглянула колективне звернення лучан, які просили встановити "лежачий поліцейський" на вул. Дубнівська від КП «Луцькводоканал» до залізничного переїзду.

Відповідну петицію зареєстрував Кирило Холодюк 5 вересня. Станом на 20 жовтня її підтримали сотня лучан.

У відповідь на звернення в Луцькраді зазначили, що вулиця Дубнівська є магістральною вулицею. Встановлення ж елементів примусового зниження швидкості транспортних засобів на магістральних вулицях, відповідно до вимог ДСТУ, заборонено.

Відтак в міськраді наголосили, що вже є розроблена схема організації дорожнього руху в районі нерегульованого переходу на Дубнівській, 34.

Як інформують у виконавчому комітеті ради, у зв'язку з цим по обидві сторони вулиці Дубнівської ліквідували зупинки громадського траспорту "Правознавчий ліцей". Також на підходах до переходу встановили дорожні знаки обмеження максимальної швидкості до 30 км/год, а на сесії міськради від 9 вересня виділили кошти на встановлення регульованого пішоходного переходу.

Відтак на замовлення департменту ЖКГ виготовили проєктно-кошторисну документацію на його влаштування, яка наразі проходить експертизу. Після отримання позитивного висновку будівельно-технічної експертизи будуть оголошені конкурсні торги на будівництво світлофора.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні