--> Компанія Nestlé інвестувала мільйон гривень у Торчинську районну лікарню. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Компанія Nestlé інвестувала мільйон гривень у Торчинську районну лікарню. ФОТО

0
5
Компанія Nestlé інвестувала мільйон гривень у Торчинську районну лікарню. ФОТО
У вівторок, 20 жовтня, відбулося відкриття Торчинської районної лікарні.

До оновленої лікарні було закуплене сучасне медобладнання для інтенсивної терапії. Це дозволить медичному закладу проводити лікування хворих на COVID-19. 



Андрій Коновал, головний лікар: "Компанія Nestlé люб’язно допомогла людям у цей непростий час. Спільними зусиллями, Nestlé та селищний голова смт. Торчин, Юрій Кревський, змогли реставрувати районну лікарню. Цей медичний заклад доволі невеликий і, на жаль, він не ввійшов в число лікарень, де передбачено оснащення приймально-діагностичних відділень. За умови спільного фінансування з районного та місцевого бюджетів та компанії Nestlé, це вдалося виправити".

"Ми зуміли акумулювати понад 20 мільйонів гривень для допомоги українському суспільству, частину цих коштів направили на купівлю медичного обладнання та засобів захисту для лікарів, іншу частину – на забезпечення місцевих громад і малозабезпечених груп населення продуктовими наборами. В селищі Торчин наша компанія має фабрику, яка виробляє продукти кулінарії. А Nestlé в кожній країні, де має офіси та виробництво, допомагає розвивати місцеві громади. Тож було вирішено, що в такий непростий час необхідно допомогти місцевій громаді саме медичним обладнанням, і ми виділили понад мільйон гривень на його придбання. Також я дякую селищній раді за відкритість і сприяння в модернізації лікарні. Сподіваюся, що це допоможе врятувати не одне життя", – наголосив Володимир Співак, директор з корпоративних комунікацій та зв’язків з громадськістю Nestle в Україні та Молдові.

Відтепер, в палаті інтенсивної терапії буде можливим надання швидкої допомоги, а також проведення якісного обстеження та рентгену. У випадку, якщо пацієнт перебуває у комі, або не подає ознак життя, є можливість встановлення апарату ШВЛ.


Медики Торчинської районної лікарні тепер мають 3 таких апарати, один з яких – переносний. Також, була встановлена киснева точка, завдяки якій, лікарі можуть підтримувати життєдіяльність пацієнта балонами з киснем.

Загальна вартість ремонту та встановлення медичного обладнання для палати інтенсивної терапії – близько 1,5 млн грн. На ремонт пішло пів року.

Юрій Кревський, селищний голова Торчину: "Весь Торчинський район отримує необхідне лікування саме у нашій лікарні. Я вважаю, що дуже важливо не зупинятись і продовжувати розвивати та оснащувати заклад. Я безмежно вдячний компанії Nestlé, яка зробила інвестицію у здоров’я жителів нашого району!"



Одним з ключових пріоритетів компанії Nestlé, є допомога лікарям та
медичним закладам під час пандемії. Компанія інвестує понад 20 млн грн на допомогу малозабезпеченим групам населення, тваринам, а також реконструкцію медзакладів та придбання захисних костюмів.

Інформаційна довідка

Nestlé – одна з найбільших компаній світу у сфері виробництва продуктів харчування та напоїв, яка представлена у 187 країнах, а кількість співробітників корпорації сягає 300 тисяч.

Nestlé пропонує широкий асортимент продуктів і послуг для сімей та
домашніх улюбленців. Має понад 2000 торгових марок: від всесвітньо
відомих брендів, до лідерів локальних ринків.

Компанія розпочала свою діяльність в Україні в 1994 році з відкриття представництва. Відтоді Nestlé просуває такі міжнародні бренди, як NESCAFÉ, Nesquik, Nuts, Friskies, KitKat та багато інших.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні