За мастурбацію під час наради звільнили відомого журналіста

0
3
За мастурбацію під час наради звільнили відомого журналіста
Відомого американського журналіста Джеффрі Тубіна усунули від роботи за мастурбацію під час онлайн-наради працівників видання The New Yorker і радіо WNYC.

Інцидент стався під час групового робочого дзвінка в чаті Zoom, пише Vice.

"Я прошу вибачення у дружини, сімʼї, друзів та колег. Я думав, що мене не видно в Zoom. Думав, що вимкнув відео", — заявив журналіст.

Ведучі радіо та журналісти відійшли на перерву, а після повернення помітили, що Тубін мастурбує. Він опустив камеру під час процесу й думав, що та вимкнена. Після цього він відключився й відразу ж повернувся у відеочат з обличчям, немовби нічого не сталося.

Мінімум два учасники відеодзвінка підтвердили, що особисто бачили геніталії Тубіна. Головний редактор The New Yorker Девід Ремнік відсторонив Тубіна на час внутрішнього розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні