--> Чому саме Дмитро ГЛАЗУНОВ має очолити місто Луцьк? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Чому саме Дмитро ГЛАЗУНОВ має очолити місто Луцьк?

8
0
Чому саме Дмитро ГЛАЗУНОВ має очолити місто Луцьк?
Частина 1. Що зроблено.



  • 46 років, досвідчений управлінець

  • незалежний від олігархів

  • ніколи не був у владі

  • непричетний до корупції

  • не ділив бюджет

  • безпартійний

  • за 15 років роботи головою "Волинської обласної лікарняної каси" вклав у здоров'я волинян близько 25 млн. грн. Спільно з благодійним фондом "Рідна Волинь" - тисячі пролікованих і обстежених волинян, сотні врятованих життів при інфарктах та інсультах, то ж не випадкового згодом цей фонд очолив саме Дмитро ГЛАЗУНОВ

  • як голова благодійного фонду "Рідна Волинь" видав дві книги: про Бориса Клімчука та В"ячеслава Хурсенка

  • придбав і подарував Музею Волинської ікони картину В. Жупанюка "Ікона Холмської Чудотворної Богородиці в подіях і фактах" про трагічну тисячолітню історію цієї реліквії, нині зберігається поруч із оригіналом образу

  • з початку війни організував програму "Мистецька терапія" для бійців АТО/ООС, які проходять реабілітацію в обласному госпіталі інвалідів

  • змістовна програма і слоган "Змінити систему управління містом з комерційної на державницьку" свідчить про те, що Дмитро ГЛАЗУНОВ насправді є досвідченим управлінцем, знає для чого прагне очолити Луцьк, а його добрі справи і вдячність лучан заміняють вартісну рекламу на білбордах та телеканалах.



То ж, кому довірити місто, вибір за Вами, лучани!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А німб йому чого не домалювали?
Відповісти
малувато. на світ треба дивитись ширше, бачити перспективу, знати реальні шляхи її досягнення. а зацикленість на одному питанні - це максимум на начальника управління охорони здоровя. і то з великою натяжкою правда, діюча влада нічим не краща
Відповісти
Усе - брехня!!!
1. Абсолютно без управлінського досвіду, ніде не працював, крім як на чужих грошах, "управляв" лише Корміним і сестрою Катериною;
2. Був у владі 9 років (СБУ належить до влади - силові структури);
2. Абсурдне заперечення: навіть старому коню зрозуміло, що якщо не був у владі, то не міг ділити бюджет. Але усіма силами рветься ділити;
4. Був з регіонами, а нині безпартійний, тому що Глазунова ніяка партія не візьме. А якщо взяла б, то вона б зразу опустила свій авторитет на 5 щаблів.
6. Рідкісний демагог. З тих, які ступають по трупах.
7. Набере 700-800 голосів (при такій кількості виборців це навіть менше математичної похибки).
Відповісти
Глазунов займе 3 або 4 місце
Відповісти
Восьме місце - йому не світить
Відповісти
По-перше, міській голова, згідно українським традиціям та законодавству не є очильником міста, тобто на відміну від Росії він не є градоначальником, він є очильником виконавчої влади міста. А відтепер очильником ОТГ Луцьк. Керівником міста є представницький орган – Луцька міська рада. По-друге, де документи, які засвідчують: а) досвідченість в управлінні, б) незалежність від олігархів, ваш кумир Борис Клімчук був дуже залежним від олігархів. По-третє, як можна ділити бюджет, перебуваючи поза владою, хіба що сімейний. По-четверте, не безпартійний, а позапартійний. Це, як з «Лакомкою». По-п’яте, звідки взяли те, що вклали у здоров’я волинян. А з іншого боку – звідки така манія величі – «то ж не випадкового згодом цей фонд очолив саме Дмитро ГЛАЗУНОВ». Ви є посланцем Неба? По-шосте, чим збагатили інтелектуальний світ книги про Клімчука та Хурсенка? По-сьоме, з яких коштів придбали картину В.Жупанюка? По-восьме, навіщо присвоювати собі те, що вам не належить – організація програми "Мистецька терапія"? По-дев’яте, твердження - «змістовна програма і слоган "Змінити систему управління містом з комерційної на державницьку" свідчить про те, що Дмитро ГЛАЗУНОВ насправді є досвідченим управлінцем, знає для чого прагне очолити Луцьк, а його добрі справи і вдячність лучан заміняють вартісну рекламу на білбордах та телеканалах» є доведенням повної прострації кандидата в питаннях управління та організації процесу. Головним чином це підтверджується фразою – «Змінити систему управління містом з комерційної на державницьку», що доводить абсолютну некомпетентність кандидата в економічних питаннях, питаннях територіального врядування, в питаннях чинного законодавства щодо децентралізації та самоврядування. А у всьому іншому кандидат не з найгірших.

Відповісти
Людина не розуміє елементарних речей, але вперта, як козел, груба, зухвала, а самооцінки вистачило б трьом Наполеонам. Кують коня, а жаба ногу підставляє.
Відповісти
Як пишуть по перше: досвідчений управлінець: управляв сестрою та Корміном;
По друге: не ділив бюджет, бо не мав до нього доступу. Пустіть козла в город і побачите цей деребан, якого ще Луцьк не бачив. Він навіть не напружувався придумуючи схеми для виводу коштів із громадського об"єднання ВОЛК. Він просто знімав кошти з розрахункового рахунку, і витрачав на власні потреби. Кредити на його машини також виплачувались із коштів, на які повинні були лікуватись члени об"єднання. За рахунок ВОЛК утримавувся благодійний фонд "Рідна Волинь". Податкова перевідка яка в нього проходила, оштрафувала Глазунова на 510 грн. за некоректний поданий звіт. При тому, що в ВОЛК зовсім не вівся бухгалтерській облік. Навіть буває таке. Податківці не побачили зняття коштів з рахунку, нецільове використання коштів, відсутніть документообігу. Навіть страшно подумати скільки коштувала членам об"єднання дана зам"ята перевірка. Коли вже ВОЛК не можу утримувати Дмитра Борисовича, то він вирішив піти у мери. Там є де йому розгулятися. Там бюджетик побільше.
По третє: не залежний від олігархів. Я не думаю, що людина яка б не мала серйозної підтримки могла б собі дозволити так зухвало порушувати законодавство.
По четверте: всі його піар акції, бігборди, ікони, видавництво книги, підтримка культурних заходів, проходили під патронатом членів громадського об"єднання ВОЛК. Але вони цього не знали, що вони такі діячі культури та мистецтва, вони самі потребують допомоги. Члени об"єднання це найнижчі вестви населення які шукають захисту та підримки у лікуванні.
Іншими словами зухвала БРЕХНЯ кожне слово. Але напевно він має вірить в свою місію, якщо так впевнено бреше. Можна писати багато, яле це шок, якщо такі люди претиндують на пасаду Мера. І є ж ті хто за нього і проголосує. Хто вірить в цей його бред.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні