Ведмеді загризли наглядача зоопарку на очах у відвідувачів

0
-5
Ведмеді загризли наглядача зоопарку на очах у відвідувачів
Китайський парк тварин пообіцяв посилити безпеку після того, як одного з його працівників вбили ведмеді на очах цілого автобуса з туристами. Про це повідомляє ВВС News Україна.

Нещасний випадок у Шанхайському парку тварин стався у "зоні диких звірів". Парк на своєму сайті висловив "надзвичайний сум, що сталася така трагедія", додавши, що адміністрація парку також "вибачилася перед туристами за заподіяні незручності".

Парк заявляє, що вивчає інцидент. Там покращать ситуацію з безпекою та "зроблять усе можливе, щоб усунути наслідки інциденту".

З того часу "зона диких звірів" тимчасово закрита, відвідувачам повернули гроші та "посилили безпеку виробничої діяльності" в зоопарку.

Ця частина парку була доступна лише для відвідувачів на автобусах, гуляти пішки там заборонено.

У Китаї вбивство наглядача зоопарку тваринами - рідкість, але напади трапляються доволі часто. Хоча в більшості випадків їх, як стверджується, спричиняють самі відвідувачі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні