Хто в Україні може їздити без водійського посвідчення

3
1
Хто в Україні може їздити без водійського посвідчення
Автотема розповіла, що потрібно знати водіям скутера, щоб не отримати штраф і не позбутись свого «залізного коня».

За словами юриста, не завжди на скутер потрібно мати свідоцтво про реєстрацію і посвідчення водія.

«Наявність посвідчення водія та реєстраційного документа передбачена виключно для «механічних» транспортних засобів. Механічними вважають скутери з електродвигуном потужністю від 3 до 4 кВт, а також всі ТЗ з двигуном внутрішнього згорання», – йдеться в повідомленні.

Таким чином, якщо двоколісник має потужність менше, ніж 3 кВт, він не належить до категорії «механічний». Це означає, що водій такого транспортного засобу не повинен мати при собі посвідчення та реєстраційний документ.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Хто може їздити у нас в Україні без реєстраційного документа на транспортний засіб та без водійського посвідченя, це: ветерани і учасники АТО/ООС крім скутерів ці громадяни можуть їздити на старих лахах і металобрухті ввезених із-за кордону на європейських номерах без української реєстрації. Поліції необхідно тільки прєд'явити посвідчення АТО/ОСС. Пани депутати всіх рівнів від сільських до Верховної Ради, щодо президента України та чиновників з Уряду то це навідь не обговорюється. І ще три чоловіка: Ахметов, Коломийський та Порошенко.
Відповісти
І ще Знленського забули приплести, вінвзагалі над законом!
Відповісти
Ага, і Попрошенко в кортеж коли повіз Коронавірус з Рівного до Львова.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні