Волинь: вбиральня на вулиці, але - ліцей. ФОТО

0
7
Волинь: вбиральня на вулиці, але - ліцей. ФОТО
Школи, де діти змушені бігати в туалети, під час перерви, на вулицю – на Волині є. Їх в області нарахували аж 31.

Про це Суспільному Волині розповіла заступниця начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Соломіна.

Серед шкіл І-ІІІ ступеня внутрішньої вбиральні немає в одній школі – у селі Піща Шацького району. Туалетну кімнату в приміщенні школи там вже будують. Зі шкіл І-ІІ ступенів вуличні вбиральні досі діють у п’яти закладах. Решта 25 шкіл, де діти бігають до туалету на вулицю, – навчальні заклади I ступеня.

У вуличний туалет Головненського ліцею, що в Любомльському районі, бігають школярі із трьох корпусів навчального закладу.



Внутрішню вбиральню у ліцеї поки облаштували лише в одному з чотирьох корпусів. Цього недостатньо для 454 учнів школи, – розповів батько чотирьох учнів ліцею Микола Скопюк.

Виконувачка обов’язків директора ліцею Алла Півень проблеми у нестачі внутрішніх туалетів не бачить. Жінка каже: «Як такої потреби не було, бо діти звикли ходити на вулицю».

Нагадаємо, наприкінці січня батьки учнів селище Головне скаржились на умови навчання та вуличні туалети на 400 учнів, які бігали туди з чотирьох корпусів школи. Тоді начальниця районного відділу освіти Анастасія Савош казала, що облаштовувати вбиральні у приміщенні старої школи не вигідно, бо гроші потрібні на новий освітній заклад.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні