--> Ультрас «Динамо» планують зірвати матч з «Юве»? | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Ультрас «Динамо» планують зірвати матч з «Юве»?

0
-3
Ультрас «Динамо» планують зірвати матч з «Юве»?
Сьогодні київське "Динамо" на виїзді проведе матч 6-го туру чемпіонату України проти львівського "Руху", а вже за три дні, 20 жовтня, стартує у груповому раунді Ліги чемпіонів – підопічні Луческу у першому турі прийматимуть на НСК Олімпійський туринський "Ювентус".

Telegram-канал Динамо Київ Inside повідомив про можливий зрив одного з вищезгаданих поєдинків.

"З достовірних джерел у правоохоронних органах нам стало відомо, що лідерами угрупування ультрас WBC було прийнято рішення сьогодні на 14-й хвилині поєдинку зірвати матч УПЛ "Рух" – "Динамо" за допомогою піротехніки і вибігання на футбольне поле. При цьому у групі є чітке усвідомлення того, що за такі дії "Динамо" негайно отримає технічні 0:3 від КДК УАФ. Однак, якщо провокацію не вдасться створити у Львові, то подібне планується у вівторок на матчі з "Ювентусом", пише GazetaUA.

Мало того, заздалегідь просимо вибачення у президента одного клубу. Усередині силової системи існують вагомі підозри про його максимальне сприяння цьому процесу. Це і його шанс на технічну перемогу, враховуючи, як різко погіршали взаємини з президентом "Динамо". Сподіваємося, це неправда", – зазначає Telegram-канал.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні