Дірку в МКС росіяни лататимуть скотчем

1
-4
Дірку в МКС росіяни лататимуть скотчем
У секції "Зірка" виявили подряпину, з якої витікає кисень. Її хочуть полагодити липкою стрічкою.

Виявлену недавно діру, через яку на Міжнародній космічній станції два місяці тому стався витік кисню і падіння тиску, будуть закладати поролоном і скотчем.

Таку рекомендацію дав російському астронавту Івану Вагнеру Центр управління польотами в РФ. "Завдання поролону створити міхур", - пояснили на Землі.

Крім того, другий російський космонавт на борту МКС Анатолій Іванишин стверджує, що після очищення "діра" виглядає як тріщина, пише Сегодня.

Нагадаємо, що витік виявили ще в серпні - з тих пір її безуспішно шукали і намагалися усунути. Знайти місце витоку вдалося лише нещодавно за допомогою пакетика чаю - його розірвали і у напрямку чаїнок виявили, де була пошкоджена орбітальна станція.

Варто відзначити, що раніше поломку також безуспішно намагалися полагодити за допомогою скотча.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Скрепний ремонт, технологія третього тисячоліття. Ще жуйкою спробуйте!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні