ЗСУ можуть взяти в полон ватажків «ЛНР» і «ДНР»

2
3
ЗСУ можуть взяти в полон ватажків «ЛНР» і «ДНР»
Заступник секретаря Ради нацбезпеки і оборони Сергій Кривонос заявив, що Збройні сили України можуть взяти в полон ватажків «ДНР» і ««ЛНР» Дениса Пушиліна і Леоніда Пасічника.

Інформує НВ.

В ефірі телеканалу Obozrevatel TV Кривонос сказав, що це завдання, яке можуть виконати Сили спецоперацій. Він навів приклад операції зі знищення начальника так званої народної міліції «ЛНР» Олега Анащенка 2017 року, яку провели двоє військовослужбовців ССО. Вони потрапили в полон, але були звільнені в грудні 2019 року.

«Наші здібності дозволяють виконати будь-яке завдання в будь-якій точці країни, якщо на те буде політичне рішення і воно буде ухвалено відповідно до чинних документів», — відповів Кривонос на питання про можливості Сил спецоперацій.

Теги: ЗСУ, ЛНР, ДНР
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Що я морозю.. як Вєрка Сердючка.
Відповісти
Якби могли то вже давно тишком-нишком взяли б, а ні треба на весь світ розтрубити. Бла-бла на публіку перед виборами...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні