Обірвався ліфт з бригадою "швидкої", яка підіймалася до пацієнтки

0
-4
Обірвався ліфт з бригадою "швидкої", яка підіймалася до пацієнтки
Учора, 14 жовтня, у Дніпровському районі столиці, ледь не загинула бригада "швидкої" та 2 осіб, що її зустрічали. Причина – несправний ліфт.

Медики приїхали на виклик до жінки, яка втратила свідомість. На вул. Літинська їх зустріла мати хворої та 10-річна донька, повідомив на сторінці у Facebook Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Києва.

"Усі разом сіли у ліфт і почали підійматися на 8 поверх. Раптом ліфт, діставшись 5-го поверху, почав стрімко падати вниз. На щастя, на 2-му поверсі спрацювала система аварійного гальмування і ліфт зупинився", – зазначили у повідомленні.

Поки рятувальники через вузьку щілину визволяли з ліфта, на виклик виїхала інша бригада, яка надала необхідну допомогу пацієнтці.

"Усе закінчилося добре, якщо не враховувати стрес", – додали медики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні