38-річний рибак спіймав рекордного дзеркального коропа. ФОТО

0
4
38-річний рибак спіймав рекордного дзеркального коропа. ФОТО
38-річному Уейну Менсфорду вдалося зловити в Кембриджширі найбільшого дзеркального коропа в Великій Британії вагою 34 кілограми. Рибак відразу ж перевірив ще раз вагу коропа. Його улов виявився на 3,1 кілограма важчий, ніж нинішній рекордсмен. Однак чоловік не став офіційно фіксувати рекорд. Про це повідомляє таблоїд Daily Mail.



Представник організації, що фіксує рибальські рекорди у Великій Британії, заявив, що з поваги до Менсфорда відмовиться від коментарів. Однак він зазначив, що раніше риби, спіймані в тому ж озері, не фіксувалися як рекордні, так як їх підгодовують.

Чоловік віддасть гігантську рибу вченим для дослідження.
Крім цього, відзначається, що спійману Уейном рибу запустили в озеро кілька років тому. Вона була привезена з-за кордону і важила шість кілограмів. Багато рибалок вважають, що її не можна вважати споконвічної британської мешканкою водойми, а тому рекорд не повинен фіксуватися.



"Я вже отримав багато злих повідомлень, але для мене короп залишається коропом. Всі коропи в якомусь сенсі були завезені, але я обговорю це питання з людьми і подивлюся, що ми вирішимо", - розповідає Уейн Менсфорд.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні