Дружина українського репера разом з матір'ю спланувала вбивство чоловіка

0
-3
Дружина українського репера разом з матір'ю спланувала вбивство чоловіка
Про смерть Картрайта стало відомо 30 червня. За інформацією правоохоронців, останки тіла музиканта зберігалися в холодильнику в розчленованому стані.

Про смерть музиканта в поліцію заявив юрист, який дізнався про те, що сталося, від дружини репера Марини Кохал, – в розмові з ним жінка повідомила, що розчленувала тіло музиканта, який нібито помер від передозування наркотиків кілька днів тому.

“Під час розслідування кримінальної справи слідством зібрана доказова база, яка свідчить, що обвинувачена запланувала заздалегідь убивство. Незадовго до його скоєння остання придбала в одній з аптек міста медичний препарат, згодом використаний нею для вчинення злочину. Крім цього, встановлено, що на момент скоєння вбивства і подальшого розчленування тіла чоловіка мати обвинуваченої перебувала в зазначеній квартирі”, – йдеться в повідомленні Слідкому.

У Санкт-Петербурзі у квартирі на Невському проспекті виявили розчленовані останки репера Енді Картрайта. Він народився в українському місті Ніжин, там закінчив педуніверситет за фахом викладача англійської мови. У Санкт-Петербурзі активно брав участь в репових баттлах Versus Battle.

Кілька російських ЗМІ вже сповістили, що дружина репера визнала свою провину у вбивстві музиканта. Натомість адвокат обвинуваченої стверджує, що вона свою причетність до вбивства заперечує.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні