«Мені було боляче навіть лежати», — луцька студентка, яка захворіла на коронавірус

0
-1
«Мені було боляче навіть лежати», — луцька студентка, яка захворіла на коронавірус
Студентка 3 курсу факультету журналістики СНУ ім. Лесі Українки в Луцьку, в якої нещодавно підтвердили коронавірус, розповіла про перебіг хвороби. Про це повідомляє «Конкурент».

«Мені було боляче навіть лежати, відчувала жахливий дискомфорт/ Симптоми як у звичайного грипу, тобто головний біль, нежить, біль у горлі, потім піднялася температура. Її легко збили, без ускладнень, вона зникла через три дні, а потім розпочався жахливий головний біль. Голова боліла спереду та на потилиці, наче її просто здушували з обох боків. Наступний симптом – біль у тілі. Шкіра стала дуже чутливою, мені було боляче навіть лежати, відчувала жахливий дискомфорт. Згодом зникли нюх та смак», — каже дівчина.

Зараз стан її нормалізувався, але лікування все ще триває.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні