--> Двох волинян ошукали на 14 і 15 тисяч псевдопрацівники банку | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Двох волинян ошукали на 14 і 15 тисяч псевдопрацівники банку

0
13
Двох волинян ошукали на 14 і 15 тисяч псевдопрацівники банку
12 жовтня псевдобанківські працівники ошукали двох ковельчан. У обох випадках в телефонному режимі спритники представилися працівниками банку, та під приводом розблокування банківської картки заволоділи грошовими коштами потерпілих в сумі 14 тисяч гривень та 15 тисяч гривень.

Про це інформує Ковельський відділ поліції Волинської області.

У одному з випадків, заявниця сама назвала усі банківські реквізити картки та коди підтвердження, які надходили на номер телефону.

Працівники Ковельського відділу поліції відкрили кримінальні провадження за фактами шахрайства та встановлюють осіб, причетних до вчинення даного злочину.

Волинян застерігають:

Ніколи не називате незнайомцям свої особисті дані, номера карткових рахунків та пін-код.
Не здійснювати платіжні операції, які не зрозумілі, не дійяти за інструкціями незнайомих осіб, які намагаються буцімто допомогти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні