--> «Інгулець» готується до матчу з «Олександрією» без ганського легіонера* | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«Інгулець» готується до матчу з «Олександрією» без ганського легіонера*

0
6
«Інгулець» готується до матчу з «Олександрією» без ганського легіонера*
Головний тренер дебютанта УПЛ - «Інгульця» Сергій Лавриненко розповів коли його підопічні почнуть підготовку до дербі з «Олександрією», яке має відбутися в шостому турі.

«Після спарингу з луганською «Зорею» футболістам «Інгульця» був наданий відпочинок, але вже 13 жовтня вони почнуть безпосередню підготовку до протистояння з земляками з «Олександрії». Контрольним матчем з «Зорею» я дуже задоволений, гідний суперник і приємно, що вдалося з ним зіграти на рівних. Подивилися в справі новачка - Дениса Янакова, орендованого якраз у луганчан, думаю, що він нам допоможе. Що стосується ще одного новобранця, ганського легіонера Рудольфа Благогі, то з його дебютом доведеться почекати. У нього стався рецидив простудного захворювання і ще близько місяця він не зможе тренуватися.»

На порталі Metaratings повідомляється, що для вболівальників «Інгульця» повною несподіванкою став відхід з команди нападаючого Олександра Мишуренко. Нам теж було шкода з Сашком розлучатися, однак це було його рішення, яке він пояснив сімейними обставинами. Тому нам нічого не залишалося, як піти йому назустріч і подякувати за те, що він більше п'ять років вірою і правдою служив «Інгульцю».

Нагадаємо, що поєдинок шостого туру чемпіонату УПЛ «Олександрія» - «Інгулець» відбудеться 18 жовтня.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні