«Президентська програма «Велике будівництво» стратегічно важлива для Волині», — Ігор Лісовський, кандидат в депутати Волинської обласної ради від партії «Слуга Народу»

1
-2
«Президентська програма «Велике будівництво» стратегічно важлива для Волині», — Ігор Лісовський, кандидат в депутати Волинської обласної ради від партії «Слуга Народу»
Дії влади з оновлення й будівництва дорожньої та соціальної інфраструктури: українці підтримують, опозиція — ні.


Верховна Рада ратифікувала фінансові угоди з Міжнародним валютним фондом на 500 млн євро. Цим коштом оновлюватимуть і будуватимуть об’єкти інфраструктури, які не ремонтувалися десятиліттями.

Зокрема, в межах програми по всій Україні протягом року заплановано будівництво чи реконструкція 142 шкіл, 117 дитячих садків, 122 спортивних об’єктів, 210 приймальних відділень і 7 інших об’єктів соціального, медичного й культурного спрямування.

«Велике будівництво» — програма, ініційована Президентом України 2020 року. Її активно підтримує політична партія «Слуга Народу». За 2020 рік планують оновити понад 6500 км доріг, з них 4200 км — державного значення.

«Президентська програма «Велике будівництво» стратегічно важлива для Волині не тільки у контексті прикордонного розташування області. Звісно, відремонтованими дорогами будуть користуватися і волиняни, і всі українські експортери продукції в Європу, а також
іноземці, які через магістралі складають перше враження про Україну. Модернізація і розбудова соціальної інфраструктури, особливо на селі, а це школи, дитсадки, лікарські амбулаторії, з погляду на умови життя людей тут, на Волині, а не у сусідній Польщі, матиме далекосяжний ефект», — вважає Ігор Лісовський, кандидат в депутати Волинської обласної ради від партії «Слуга Народу».

Загалом у 2020 році в державний бюджет заклали 1 млрд грн на побудову центрів екстреної допомоги по всій країні.

«Ми йдемо на місцеві вибори, щоб надати українській молоді перспективу, знайти цікаву й гідну роботу там, де ти живеш, у своїй громаді. Щоб реалізувати, за завданням президента Володимира Зеленського, стратегію розвитку регіонів, а також завершити
проєкт «Велике будівництво», — сказав Голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко.

Опозиційні депутати не голосують


Однак не всі депутати підтримують «Велике будівництво». Яскравий приклад — законопроєкт 3991 від фракції «Слуга Народу». Він вносить зміни до Держбюджету, якими знімається гранична величина місцевого боргу, а низка областей отримує субвенції на добудову пріоритетних об'єктів — це дороги у містах, мости, медичні установи, дошкільні
та навчальні заклади.

На першому пленарному тижні вересня документ від «Слуг» проходив перше читання. Його не підтримали депутати фракцій «Опозиційна платформа — «За життя» та «Голос». Лише по одному голосу віддали депутати «Європейської солідарності» та «Батьківщини».
Менше з тим, завдяки голосам фракції «Слуга Народу», документ ухвалили, доопрацювали й прийняли в цілому.

Населення — підтримує


Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів всеукраїнське дослідження громадської думки в серпні. З’ясувалося, що майже 90% респондентів підтримують розвиток інфраструктури державним коштом, не підтримують — 5,4%.

Крім того, 85,2% погоджуються з Президентом, що «Велике будівництво» не варто припиняти на час пандемії коронавірусу.

«Велике будівництво» працює, й оцінка громадян свідчить, що влада на вірному шляху. Адже програма — це не лише нові дороги, школи, дитсадки й лікарні, але й нові робочі місця. Уже сьогодні «Велике будівництво» є одним з факторів, який допоможе подолати економічну кризу, викликану пандемією коронавірусу.

Велике будівництво в соціальних мережах

За «Великим будівництвом» можна стежити в реальному часі:

· Facebook
· Telegram
· Instagram
· YouTube


Ігор Лісовський, кандидат в депутати Волинської обласної ради від партії «Слуга Народу»


Дитячий садок в с. Крупа Волинської області


Будівництво спортивного та актового залів, їдальні та нової котельні в школі села Вербка Волинської області
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"Велике будівництво" за гроші "антиковідного" фонду вилазить державі боком. А з юридичної точки зору "нецільове використання коштів", простіше-розбазарування. А це вже стаття!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні