Один кандидат в мери частує виборців горілкою та ковбасою, а інший проводить безкоштовні тести на коронавірус. ВІДЕО.

5
-3
Один кандидат в мери частує виборців горілкою та ковбасою, а інший проводить безкоштовні тести на коронавірус. ВІДЕО.
У Харківській області кандидат на посаду мера Дергача Костянтин Жидков організував проведення безкоштовних ІФА-тестів на коронавірус. При цьому була присутня партійна символіка «Слуги народу». Про це повідомляє
">Бабель з посиланням на рух «ОПОРА».

Оголошення про тести розмістив на своїй сторінці у Facebook кандидат у депутати до міськради від «Слуги народу», директор центральної районної лікарні Дмитро Дончак. «За ініціативи та підтримки кандидата на посаду Дергачівського міського голови Жидкова Костянтина Сергійовича проводяться аналіз крові (ІФА-тест на коронавірус)», — зазначають в оголошені та додають, що також поміряють температуру тіла й артеріальний тиск. Тести планують робити в самому місті та трьох селах.

На фото, які розмістили в соцмережах, зображені люди, які здають аналіз в спеціально обладнаному автобусі з наліпками з написом «Слуга народу».

В той же час у Черкаській області кандидат у депутати до Чернослобідської сільради від Радикальної партії Ляшка Микола Дубина пригощав виборців горілкою на Дні козака, який організували «за підтримки» іншого кандидата, але в депутати обласної ради — Володимира Лашкула.

За даними спостерігачів «ОПОРА», Дубина сам наповнював чарки, а потім вручав подарунки присутнім. Наймолодшому — іграшку, а найстаршому — пляшку горілки та кільце ковбаси. За словами кандидата, планували також вручати подарунки за участь у вікторині, але «ОПОРА» викликала поліцію через ймовірний підкуп виборців, тож вікторину довелося скасувати.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Краще б написали, як Палиця ходить по пивнушках і підкуповує голоси
Відповісти
то він обіцяє їм майбутнє
Відповісти
Палиця ходить по-пивнушках???
Щось не віриться
Відповісти
Шкода, що істинній правді Ви не вірите. Сходіть самі поцікавтесь по ГПЗ, за інші райони не знаю. Можливо, це був виключно поодинокий випадок, але він був. Звісно, що по усьому Луцьку, він не ходить, бо є для цього спеціальні люди.
Адже, саме по таких закладах легко і дешево можна купити голос. А Ви не вірте і далі...
Відповісти
За шмат гнилої ковбаси
У вас хоч матір попроси,
То оддасте. Не жаль на його....
Відповісти