У Луцьку стало чистіше повітря

2
12
У Луцьку стало чистіше повітря
У Луцьку, Дніпрі, Миколаєві та Лисичанську спостерігалось одне з найпомітніших знижень рівня забруднення атмосферного повітря. Про це повідомляє Конкурент з посиланням на інформацію мережі спостережень Національної гідрометслужби України.

Мова йде про період першого півріччя 2020 року.

Оцінка стану забруднення атмосферного повітря у містах України здійснена за даними мережі спостережень гідрометеорологічної служби, які отримані у 39 містах на 129 стаціонарних постах. В атмосферному повітрі визначався вміст 22 забруднювальних речовин.

Серед усіх максимальних та середніх показників у Луцьку було перевищення фенолу у 1,6 разів. За комплексним індексом забруднення атмосферного повітря місто посідає 15 сходинку з 39. Зокрема, легше дихається у Рівному, Тернополі, Івано-Франківську.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
12

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нехайно зараз запалять металеві грубки всі підпільні гаражні ремотні майстерні на вул. Наливайка,Ківерцівській,гаражні кооперативи.Вони літом навіть спалюють використані масляні фільтри,промасляні тряпки,вєтошь,деякі зимою додумуються палити старими автошинами,що б не платити за вивіз сміття.На территорії цих горе майстерень нема навіть сміттєвих баків.А наша влада зайнята лише виборами,що б до корита дорватися.І так по всьому місту.
Відповісти
В першому півріччі був карантин і одоробальні "еталони" стояли на приколі. Ну і "пічне" опалення...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні