У Порошенка знайшли купу офшорів і підозрілі операції на 65 млн доларів

3
-7
 У Порошенка знайшли купу офшорів і підозрілі операції на 65 млн доларів
У Порошенка знайшли купу офшорів і підозрілі операції на 65 млн доларів. Про це повідомляє телеграм-канал Інсайдер.юа.

Відповідно до звітів чотирьох банків американському регулятору FinCEN, незабаром після обрання президентом, Порошенко відкрив ряд офшорних компаній, які провели підозрілих транзакцій на 65 млн доларів. Порошенко про ці компанії в деклараціях, не повідомляв.

У прес-службі Європейської солідарності інформацію про наявність у гетьмана офшорних компаній заперечують.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ЗНАЙШЛИ!!!!!!!! Оце_ досягнення!!!!!!!!!!!!! Оце, яка проведена "колосальна" робота. А Порошенко,як мав цю владу в сраці,так і МАЄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За обман українського народу під час передвиборчої кампанії "Весна іде_садити будемо",потрібно посадити брехуна ЗЕбобіка,щоб в майбутньому іншим було наукою.
Відповісти
Щось погано українське СБУ шукає гроші, які Петро Порошенко вивів з України за кордон. Всього відшукали 65 мільйонів доларів США. А де ще ділось 1 мільярд 500 мільйонів доларів США, гроші які дав сенат США та Джо Байден за свого сина, який заробляв мільйони доларів в Україні.
Відповісти
А ви не хочете інших "голігархів" потрусити , чи ви гадаєте що вони "білі і пухнасті".Чи може очікуєте дозволу від шефа, бо своїх не можна чіпати , даже бандюків, і корупціонерів?!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні