--> На Волині судили продавця, який торгував без маски, бо пив чай | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині судили продавця, який торгував без маски, бо пив чай

1
-3
На Волині судили продавця, який торгував без маски, бо пив чай
Любешівський районний суд розглянув матеріали справи, які надійшла з місцевого відділення поліції, про притягнення до адміністративної відповідальності мешканця Любешівського району за порушення карантинних обмежень.

Про це пише Район.Бізнес.

28 серпня він без захисної маски на обличчі продавав товари, чим порушив карантинні обмеження, визначені постановою кабміну. Своїми діями продавець вчинив адміністративне правопорушення.

У судовому засіданні порушник свою вину визнав повністю та щиро розкаявся. Пояснив, що справді був без захисної маски, оскільки пив чай. Інших людей тоді в магазині не було.

Суд вчинене ним правопорушення визнав малозначним і звільнив від адміністративної відповідальності, обмежившись усним зауваженням.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А депутатів у сесійній залі ВР скільки без масок, і це при тому що там вже були інфікування чому не судять, і не штрафують?!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні