--> Затримали грабіжника, який вирвав у лучанина в під’їзді будинку клатч з грішми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Затримали грабіжника, який вирвав у лучанина в під’їзді будинку клатч з грішми

0
4
Затримали грабіжника, який вирвав у лучанина в під’їзді будинку клатч з грішми
Інцидент стався в неділю, 4 жовтня, на проспекті Молоді у Луцьку. Близько 11 години потерпілий, 27-річний житель обласного центру, повертався із пакунками додому, пише Волинь.

Коли чоловік зайшов у під’їзд будинку, для зручності щоб викликати ліфт, взяв клатч з грошима під руку. Цим і скористався зловмисник, котрий вирвав гаманець у заявника та втік. Сума завданих матеріальних збитків – 6 тисяч гривень.

Проведеними заходами оперативники встановили, що кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий 31-річний житель Луцька.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від чотирьох до шести років позбавлення волі. Триває слідство.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні