--> Оголосили лауреата Нобелівської премії миру 2020 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Оголосили лауреата Нобелівської премії миру 2020

0
-4
Оголосили лауреата Нобелівської премії миру 2020
Нобелівську премію миру присудили Всесвітній продовольчій програмі ООН за боротьбу з голодом, а також за діяльність по запобіганню використання голодування як зброї під час війни.

Всесвітня продовольча програма — найбільша гуманітарна організація під егідою ООН, яка сприяє продовольчій безпеці, повідомляє Нобелівський комітет у Twitter.

Комітет наголосив, що Всесвітня продовольча програма просуває "братство націй, про яке вказував у заповіті Альфред Нобель".

Торік 135 млн людей страждали від голоду, що є найбільшою кількістю за останні роки. Більшість — через війни та збройні конфлікти. Комітет відзначає, що торік програма допомогла приблизно 100 млн людей у 88 країнах, які страждали від нестачі продовольства та голоду.

Крім того, через пандемію Covid-19 зростає кількість людей, які постраждають від цього у майбутньому. Зокрема в Ємені, Демократичній Республіці Конго, Нігерії та Південному Судані, де також ведуться збройні конфлікти.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні