--> Вкладників "Західінкомбанку" пограбував власник, вивівши активи банку на фіктивні фірми, - Роман Бондарук спростував наклепницькі сюжети політичних конкурентів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Вкладників "Західінкомбанку" пограбував власник, вивівши активи банку на фіктивні фірми, - Роман Бондарук спростував наклепницькі сюжети політичних конкурентів

2
-6
Вкладників "Західінкомбанку" пограбував власник, вивівши активи банку на фіктивні фірми, - Роман Бондарук спростував наклепницькі сюжети політичних конкурентів
У прямому ефірі Громадського Інтерактивного Телебачення кандидат на посаду Луцького міського голови від ЗЕ-команди Роман Бондарук спростував закиди конкурентів та закликав їх не вдаватися до брехні та маніпуляцій, а вести чесну боротьбу.

"Замість того, щоб конкурувати посередництвом стратегічних програм і конкретних планів дій, на цьогорічних місцевих виборах все частіше використовують фабрикації і брехню", - заявив Роман Бондарук, - такі ж брудні технології застосовували і під час виборів міського голови у 2015 році проти Миколи Романюка. Але правда все одно перемогла, і Микола Ярославович знову став міським головою".

Мені нестерпно, що нині фальшиві кандидати з "барського плеча" їхнього патрона так нахабно і безпринципно «промивають» лучанам мізки брехнею та підтасовками. Це – не просто політична нечистоплотність, а – зневага до виборців", - вважає Роман Бондарук.

Він надав переконливі докази, які вщент спростовують наклепницькі сюжети ТРК "Аверс" проти нього, які пізніше були ретрансльовані низкою волинських сайтів. Йдеться про справжні причини банкрутства "Західінкомбанку", роботу підприємства "Промбуд-6" та Центр енергоефективності, який до цього часу залишається власністю ОСББ і працює на благо лучан.



Зокрема, щодо "Західінкомбанку", Роман Бондарук стверджує:
"Основними причинами неплатоспроможності цього банку Державний Фонд гарантування вкладів фізичних осіб назвав масштабне виведення банківських активів напередодні кризи і видачу кредитів особам, пов’язаним з банком. Тимчасовою адміністрацією «Західінкомбанку» 105 мільйонів гривень рефінансування було спрямовано не на повернення вкладів, а на кредити фірмам з пропискою на Донбасі. Ошуканим вкладникам тимчасова адміністрація повідомила, що винуватці ситуації – місцеві підприємці, котрі не повертають кредитів. Тобто, просто перевели стрілки для відводу очей від своїх оборуток.

Він розповів, що у кризовому 2008 році, коли долар підстрибнув уп’ятеро, усі хто мав валютні запозичення, не могли вчасно розрахуватися за кредитами. Між тим, свої зобов’язання перед банком він виконав. На підтвердження цього - представив офіційний документ.

"До слова, кредити повернули й інші порядні підприємці. Та банк, замість повернути гроші людям, спрямував їх підставним фірмам. За цими фактами порушено 7 кримінальних справ, а власник банку і досі перебуває у розшуку», - пригадує події десятирічної давності Роман Бондарук.

Кандидат на посаду Луцького міського голови пояснив, що від початку виборчої кампанії страждає від неправдивих, наклепницьких звинувачень: «Вони хотіли зробити таку простору білу доріжку для Ігоря Поліщука. Для цього бульдозером розчистили списки кандидатів від інших політичних партій. Зі "Слугою Народу" так не пройшло. Не змогли розчистити бульдозером - пустили проти мене інформаційний каток. Бо на сьогодні на цій доріжці лише я складаю чинній міській владі реальну конкуренцію і можу перемогти.

"Чорний піар безчестить тих, хто його застосовує. А на моєму боці - правда", - підсумував Роман Бондарук.






Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На Шибу до речі,не менше.Це говорить про те,що в "королівстві кривих дзеркал" все погано...
Відповісти
Шиба наш Мер!!!! Просто і без понтів піжонських!!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні