Де посилили карантин

0
5
Де посилили карантин
В Кіровоградській області заборонили проводити масові заходи, хоча регіон і перебуває в зеленій зоні карантину.

Інформує Кореспондент.

У Кіровоградській області тимчасово заборонили проводити масові заходи. Рішення прийнято обласною комісією з питань ТЕБ ​​та НС, повідомляє прес-служба облдержадміністрації в четвер, 8 жовтня.

Голова ОДА Андрій Назаренко ініціював питання про заборону масових заходів через загострення епідемічної ситуації в Україні і через можливе загострення в регіоні.

"Так, ми в "зеленій" зоні і комусь може здатися, що рішення передчасне, але я вважаю, це правильний крок. Тимчасова заборона набуває чинності від завтра, тобто, з 9 жовтня", - сказав Назаренко.

Напередодні коронавірус виявили у 19 мешканців Кіровоградської області. Одужали сім жителів.

Нагадаємо, що жорсткий карантин повернуть, коли закінчаться ліжка. У МОЗ зараз намагаються розрахувати, коли протягом двох тижнів закінчаться ліжка для хворих на коронавірус.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні